Landal Orveltermarke

Voilà Advies hielp Landal Orveltermarke onder hoge tijdsdruk bij de opstart van een nieuw restaurant. Ook bood ze tijdelijk operationele ondersteuning en leverde ze een interim-supervisor.

DE KLANT 
Midden in de weidse natuur van Drenthe ligt vakantiepark Landal Orveltermarke. Een unieke locatie in Noord-Nederland voor de liefhebber van rust, avontuur, historie en cultuur. Nabij het park liggen heidevelden met Schotse Hooglanders. En ook het nostalgische museumdorp Orvelte is op loopafstand. Op het vakantiepark zelf is veel te doen en beleven. Voor goed en gezellig eten heeft het bijvoorbeeld een eigen restaurant.

DE VRAAG 
Landal Orveltermarke wilde een paar jaar geleden een nieuw restaurant starten. Daar had het park een exploitant voor, maar die trok zich nog geen twee maanden voor de opening terug. Op dat moment was er nog geen bar- en keukinrichting, niets aan materialen en al helemaal geen menukaart. Bovendien waren er nog geen medewerkers. Hoe kon het restaurant toch op tijd openen?

Met hulp van Voilà Advies lukte dat. Viola Mulder gaf direct advies , waarna ze met spoed én zorgvuldigheid een speciaal actieteam samenstelde. Dit zorgde voor de juiste bar- en keukeninrichting, materialen en kaart. In anderhalve maand was alles klaar voor de opening. Ook regelde Viola (voordat ze dit met Voilà Support op grotere schaal voor meer klanten begon te doen) tijdelijk operationele ondersteuning; één persoon achter de bar en vijf in de bediening. Marijke Maatkamp, Bart Halbmeijer en Amber de Jonge van Voilà Advies sprongen bovendien bij. De eerste als projectleider, de tweede als adviseur over alle hardware en de derde als assistent-projectleider en interim-supervisor.