Kom bij ons werken!

Krijg jij een kick als je een organisatie vooruitbrengt met jouw kennis en skills? Wil je daarin groeien? En wil je dat niet per se bij één organisatie doen, maar de mogelijkheid hebben om bij verschillende partijen aan de slag te gaan – of zelfs in meerdere sectoren? Klop dan gauw bij ons op de (digitale) deur. Grote kans dat we elkaar blij kunnen maken!

Via Voilà Advies kun je aan de slag als adviseur, interim-manager, projectmanager en/of trainer/coach. Bijvoorbeeld in de horeca en de zorg, maar ook in heel andere sectoren. Onze klanten hebben allerlei soorten opdrachten, op junior-, medior- en seniorniveau. En jij krijgt bij ons de kansen en begeleiding om in niveau te groeien.

WAT VOOR PROFESSIONAL BEN JIJ?

Iedereen is natuurlijk anders en heeft eigen kwaliteiten. Een goede en ambitieuze organisatie omarmt die diversiteit – en dat geldt zeker ook voor Voilà Advies. Maar als je onder onze vlag wilt werken, hopen we natuurlijk wel op bepaalde kwaliteiten. Herken jij je in onderstaande eigenschappen? Neem dan zeker contact op voor een kop koffie of thee!

     

  • Je wilt mensen ontzorgen en vooruithelpen.
  • Je hebt interesse in gastvrijheid en/of facilitaire dienstverlening.
  • Je hebt hier een opleiding in en/of werkervaring mee.
  • Je houdt van variatie in klanten, opdrachten en werktijden.
  • Je hebt een scherp oog voor verbeterpunten – bij anderen én jezelf.
  • Je wilt jezelf continu ontwikkelen.
  • Je houdt van aanpakken (op een doel- en oplossingsgerichte manier).
  • Je zit liever niet de hele dag op een stoel achter je bureau.
  • Je bent enthousiast, positief, empathisch en sociaal.

      

WAT VOOR WERKGEVER ZIJN WIJ?

Bij Voilà Advies vind je een grote diversiteit aan opdrachten en klanten. Je kunt verschillende organisaties van binnen leren kennen – in meerdere domeinen. En je kunt allerlei soorten klussen doen; van advies en training/coaching tot interim- en projectmanagement. Daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeuren. Datzelfde geldt trouwens voor je werktijden, die bij ons heel flexibel zijn. Wie 9-tot-5-werkweken zoekt, is bij ons aan het verkeerde adres.

Jouw ontwikkeling

Intern vind je bij Voilà Advies een persoonlijke, informele en laagdrempelige cultuur. Eén waarin iedereen elkaar respecteert en van hiërarchie weinig te merken is. Je kunt rekenen op hulpvaardige, integere en gedreven collega’s die graag met elkaar praten en lachen. En op een deskundige, enthousiaste leidinggevende bij wie je altijd terechtkunt met vragen. Zij helpt je om jezelf – via opdrachten, feedback en trainingen – verder te ontwikkelen in de richting die bij je past en jou het meeste werkplezier biedt.

HOE KLOP JE BIJ ONS OP DE DEUR?

Dat kun je het best eerst digitaal doen. Stuur ons een origineel videobericht waarin je vertelt wie je bent en waarom je juist bij ons wilt werken. Vergeet niet je cv mee te sturen; dan hebben we een nog beter beeld van je achtergrond. Wij nemen na je bericht zo gauw mogelijk contact met je op!