Loop stage bij ons!

Ben jij op dit moment een opleiding aan het doen, bijvoorbeeld op het gebied van horeca, facilitaire dienstverlening of communicatie? Ben je leergierig? En ben je nog op zoek naar een stageplek? Stuur ons dan een origineel videobericht waarin je vertelt wie je bent en waarom je juist bij ons stage wilt lopen!

Bij Voilà Advies werken altijd één of meer stagiairs mee aan opdrachten. Die studenten zijn onderling heel verschillend. Zo komen ze van allerlei soorten mbo- en hbo-opleidingen, van horeca tot facilitair management. En die diversiteit is maar goed ook: een organisatie wordt beter en leuker als er verschillende soorten mensen werken. Toch herkennen we in al onze stagiairs bepaalde eigenschappen die we belangrijk vinden. Hieronder zie je welke!

             

  • Je wilt mensen ontzorgen en vooruithelpen.
  • Je hebt interesse in gastvrijheid en/of facilitaire dienstverlening.
  • Je houdt van variatie in klanten, opdrachten en werktijden.
  • Je hebt een scherp oog voor verbeterpunten – bij anderen én jezelf.
  • Je bent leergierig en staat open voor feedback.
  • Je houdt van aanpakken (op een doel- en oplossingsgerichte manier).
  • Je zit liever niet de hele dag op een stoel achter je bureau.
  • Je bent enthousiast, positief, empathisch en sociaal.
                 

WAT VOOR STAGEBEDRIJF ZIJN WIJ?

Bij Voilà Advies vind je veel verschillende opdrachten en klanten. Je kunt verschillende organisaties van binnen leren kennen – in meerdere domeinen. En je kunt meewerken aan de opdrachten van onze adviseurs, trainers/coaches én projectmanagers. Daarbij kijken we goed naar de eisen van je opleiding en natuurlijk, naar je persoonlijke voorkeuren en naar de mogelijkheden. We zijn hierin dus flexibel, maar vragen ook flexibiliteit van jou. Dat geldt eveneens voor je werktijden; 9-tot-5-werkweken komen bij Voilà Advies zelden voor.

Jouw ontwikkeling

Als stagiair werk je altijd mee aan één of meerdere opdrachten die in jouw stageperiode bij ons lopen. (We staan wel open voor onderzoeksstages, maar alleen als je óók meewerkt aan onze projecten.) Daarbij sta je altijd onder begeleiding van een betrokken, enthousiaste en deskundige professional. In veel gevallen is dit je vaste stagebegeleider, maar het kan ook een andere collega zijn. Zij hebben in dat laatste geval goed contact met elkaar en jou over je precieze werkzaamheden en ontwikkelstappen.

Voor al je Voilà Advies-collega’s geldt dat je er altijd terechtkunt voor vragen. Dat past bij onze persoonlijke, informele en laagdrempelige cultuur, waar van hiërarchie weinig te merken is en onderling respect centraal staat. Je collega’s zijn zonder uitzondering integer, gedreven en hulpvaardig – ook naar jou toe. Iedereen wil jou helpen om zoveel mogelijk te leren, om je netwerk uit te bouwen en om je stage tot een even leuke als succesvolle ervaring te maken.

HOE MELD JE JE AAN VOOR EEN STAGE?

Voilà Advies staat open voor studenten van heel diverse opleidingen. Dus niet alleen op het gebied van horeca of facilitaire dienstverlening. Kun je laten zien hoe jouw studie aansluit bij onze activiteiten en waarom een stageplek bij ons leerzaam is voor je? Dan ben je meer dan welkom om je aan te melden voor een stage.

Dat doe je allereerst digitaal. Mail ons een video van maximaal drie minuten waarin je jezelf op een originele manier aan ons voorstelt. Vertel ons waarom het je interessant lijkt om juist bij Voilà Advies stage te lopen. Stuur een link mee naar je (goed geüpdatete) LinkedIn-profiel. En vergeet niet te vermelden hoe lang je stage bij ons moet/kunt lopen.

Wij nemen na je bericht zo gauw mogelijk contact met je op. Daarbij vertellen we je meteen of je uitgenodigd bent voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor.