Ons team

Misschien heb je pas één van ons ontmoet. Maar achter iedere professional bij Voilà Advies staat hetzelfde hechte team. We delen onze kennis, ervaring en enthousiasme met elkaar. En we bundelen die voor jou – toegespitst op jouw vraag.

VIOLA MULDER

"Waar ik enthousiast van word? Van de impact die we hebben op organisaties. Maar misschien nog wel meer van de manier waarop we die impact behálen. Van de samenwerking met elkaar en onze klanten. Van ieders inzet en integriteit. En van het plezier waarmee we stuk voor stuk ons vak uitoefenen."

        
     

WIE IS ZE? 

Viola is oprichter en directeur-eigenaar van zowel Voilà Advies als zusterbedrijf Voilà Support. Voorheen was ze leidinggevende in grote (horeca)organisaties.

    

WAT DOET ZE?

Zij is beschikbaar voor advies, interim-management, projectmanagement, training en coaching. Wil je haar graag in je Raad van Advies of Raad van Toezicht? Neem contact op!

      

VOOR WIE ZOAL?

Zij heeft onder andere gewerkt voor Koninklijke Horeca Nederland (KHN), Karwei, Tangenborgh, Hotel Management School NHL Stenden en Green Planet.

AMBER DE JONGE

"Knallen! Keihard werken om een doel te behalen. Me ergens helemaal in vastbijten. En niet meer loslaten tot ik het bereikt heb. Daar hou ik ontzettend van. Bij alles wat op mijn pad komt – of het nu om een project of een training gaat. En niet alleen van 9 tot 5, maar gewoon wanneer het nodig is."


WIE IS ZE?

Amber werkt sinds 2019 bij Voilà Advies. Voorheen was ze operationeel leidinggevende bij diverse horecabedrijven.

WAT DOET ZE?

Beschikbaar voor interim-management, projectmanagement en training en coaching. Ook begeleidt ze mbo-stagiairs bij Voilà Advies. Meer weten over Ambers inzetbaarheid? Neem gerust contact op!

VOOR WIE ZOAL?

Ze heeft onder andere gewerkt voor het ATLAS Theater, Treant, Landal Orveltermarke en Tangenborgh.

MARIA BERTRAM

"Laat mij maar lekker intern op de achtergrond werken. En vanaf daar mijn collega’s in staat stellen om hún werk zo goed mogelijk te doen. Dat dacht ik heel lang. Maar inmiddels werk ik steeds vaker ook voor klanten. En krijg ik juist energie van de combinatie tussen dat externe werk en mijn back-office-activiteiten."

     

WIE IS ZE?

Maria werkt sinds 2012 bij Voilà Advies. Zij heeft uitgebreide ervaring in administratie, receptie, officemanagement en secretariële werkzaamheden.

WAT DOET ZE?

Zij is onze interne officemanager en managementassistente.

VOOR WIE ZOAL?

Maria heeft onder andere secretariële werkzaamheden gedaan voor Emmen Vlinderstad, KHN Overijssel, KHN Aa en Hunze/Borger-Odoorn, Code Zeven, Bik Difference en Bij Daan Events.

BERNADETTE REUTEN

"Altijd duidelijkheid brengen én creatieve oplossingen bedenken. Daar heeft Voilà Advies een voorliefde voor. En dat spreekt me aan, herken ik – ook in mijn eigen werk. In de orde die ik aanbreng in de agenda’s van collega’s. En in de woorden, beelden, vormen en kleuren van onze communicatie-uitingen."


WIE IS ZE?

Bernadette werkt sinds 2019 bij Voilà Advies. Zij heeft uitgebreide ervaring in administratie, communicatie en managementondersteuning.

WAT DOET ZE?

Zij verzorgt ons interne agendabeheer en de vormgeving van onze communicatie-uitingen. Zij is ook beschikbaar voor vormgevingswerk dat gerelateerd is aan onze opdrachten voor klanten, zoals flyers of menukaarten.

VOOR WIE ZOAL?

Bernadette heeft via Voilà Advies onder andere communicatie-uitingen gemaakt voor HorecaVakPunt Drenthe, KHN, Deltion & Co en Landal Orveltermarke

LYDIANNE HUISMA

"Wat is er nou leuker dan het mensen naar de zin te maken; dan hier effectieve en als het even kan grappige manieren voor te bedenken? Misschien één ding: anderen tot diezelfde gastvrije houding inspireren. Hun daar handvatten voor geven. En zien hoeveel plezier zij hebben in hun succes."

       

WIE IS ZE?

Lydianne werkt sinds 2014 als freelancer bij Voilà Advies. Zij heeft na haar hbo-opleiding Hospitality Management in Leeuwarden veel ervaring opgedaan in de horeca en (telefonische) klantenservice.

WAT DOET ZE?

Zij is beschikbaar voor training en coaching. Meer weten over haar inzetbaarheid? Neem gerust contact op!

VOOR WIE ZOAL?

Lydianne heeft via Voilà Advies onder meer gewerkt voor Treant.
MARIJKE MAATKAMP

"Het verschil maken voor teams of personen. Hun situatie verbeteren en zorgen dat zij happier worden. Dat is één van mijn belangrijkste drijfveren, daar vat ik problemen voor bij de horens. Ik geloof dat elk probleem een oplossing heeft. En ik vind het geweldig om die te zoeken, te vinden en toe te passen."

       

WIE IS ZE?

Marijke werkt sinds 2017 als freelancer samen met Voilà Advies. Zij heeft een achtergrond als Sales Manager en General Manager bij meerdere horecaorganisaties.

WAT DOET ZE?

Zij is beschikbaar voor interim-management, projectmanagement en training en coaching. Meer weten over haar inzetbaarheid? Neem gerust contact op!

VOOR WIE ZOAL?

Marijke heeft via Voilà Advies onder andere gewerkt voor Tangenborgh, Treant, ATLAS Theater en Hotel Management School NHL Stenden.

BART HALBMEIJER

"Met elkaar goede dingen voor elkaar krijgen. Daar word ik enthousiast van. Hoe ik dat aanpak? Vooral door als facilitator leiding te geven. En door op de werkvloer veranderingen te begeleiden en te coachen. Zo help ik de zaken op orde te brengen – voor medewerkers én voor klanten of gasten."

        

WIE IS HIJ?

Bart werkt al met Voilà Advies samen sinds Viola Mulder het bedrijf startte. Hij heeft jarenlange ervaring als leidinggevende in de hotellerie, recreatiesector en schoonmaakbranche.

WAT DOET HIJ?

Hij is beschikbaar voor interim-management en projectmanagement. Ook geeft hij advies, met als specialisaties de inrichting van keukens en de opstart van nieuwe exploitaties. Meer weten over zijn inzetbaarheid? Neem gerust contact op!

VOOR WIE ZOAL?

Bart werkte via Voilà Advies voor diverse zorggroepen en organisaties, zoals Tangenborgh, het Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, Landal Orveltermarke, de Archipel Zorggroep en Patyna.