Onze aanpak

Snel en scherp in kaart brengen waar jouw organisatie zich in kan verbeteren. Daar concrete handvatten voor bieden. En jou en je medewerkers ondersteunen om die handvatten structureel te gebruiken – zodat je blijvende impact ervaart. Dat is in een notendop wat Voilà Advies voor je doet.

1. Goed gesprek (bij een kop koffie of thee)
Alles wat we doen, begint bij jou. Bij een goed en vrijblijvend gesprek waarin je ons simpelweg vertelt waar jouw organisatie tegenaan loopt, waar je naartoe wilt en waar je ontzorging bij kunt gebruiken. Wij luisteren naar je. We stellen vragen. We drinken thee of koffie met je. Zo krijgen we gauw in beeld wat jouw situatie is. En soms ontdekken we zelfs – samen met jou – dat er nog een vraag áchter je vraag ligt!

2. Helder voorstel (zonder blabla)
We koppelen aan je terug hoe we jouw situatie zien en welke oplossingen we voor ogen hebben. Kort, krachtig en snel, want vaak is er geen tijd te verliezen. Soms stellen we voor om een uitgebreider analyse- en adviestraject te starten. En draaien we misschien eerst enkele keren mee in je organisatie, om op die manier scherper zicht te krijgen op verbeterpunten. Maar vaak is ons eerste voorstel: ‘Direct deze of die actie’.

3. Concrete oplossing (op maat)
Of we ze nu kort of langer voorbereiden: onze organisatie-analyses en -adviezen vormen onze basis. Niet voor niets heten we Voilà Advies. Maar ons aanbod aan oplossingen, gebaseerd op die analyses, is breder. We bieden je bijvoorbeeld ook training en coaching, projectmanagement en interim-management aan – of (via Voilà Support) operationele ondersteuning. Altijd op maat, dus passend bij jouw vraagstuk, situatie en organisatie.

4. Sterke relatie (met kernwaarden)
We zijn het effectiefst als onze relatie met jou prettig is; als we niet alleen met je samenwerken, maar ook samen lachen; als jij je ontzorgd voelt en wij je vertrouwen zien; als we elkaar als gelijkwaardig beschouwen. Essentieel voor dit alles? Open en eerlijke communicatie, respect en loyaliteit van beide kanten, en een focus op oplossingen. Van beide kanten. Integriteit, doelgerichtheid en verbondenheid zijn voor ons onwrikbare kernwaarden.

5. Blijvend resultaat (door borging)
Waar we niet van houden: snel een oplossing ‘droppen’ en weer weggaan. Als we ons verbinden met jou en je doelen, dan doen we dat écht. Dan gaan we niet alleen voor impact op de korte termijn, maar richten we onze verbetertrajecten op structureel effect. Daarom houden we ook na afronding van onze opdracht contact met je. En helpen we je waar nodig om verbetertrajecten weer strak te trekken.